VSCO girl er en ny ungdomssubkultur som har blitt veldig populær i det siste. VSCO-jentekulturen kommer fra sosiale medier. For nylig visste vi ingenting om VSCO-jenter, og i dag er sosiale nettverk fulle av hashtags #VSCO. Hva er VSCO-jente? Dette er navnet på jenter hvis livsstil tilsvarer estetikken til VSCO-applikasjonen - en veldig populær applikasjon for iPhone og Android, som er kjent for sine stilige filtre. Plutselig har det utviklet seg en egen subkultur rundt denne appen.

Men VSCO-subkulturen krysset raskt grensene til et enkelt sosialt nettverk. I dag kan vi møte VSCO-jenter på Instagram, TikTok og Youtube. MyWearShop.com har samlet en beskrivelse av funksjonene til VSCO-jentestilen, som vil hjelpe deg å forstå denne nye trenden.

The Urban Dictionary sier at VSCO-jenta er «tumbler-jenta i 2019, du vil kjenne henne igjen på strikken på armen hennes – scrunchie, den tette skjorten, cowry shell-kjedet, de hvite Vans slip-ons eller birkenstocks, og ikke glem vannflasken for å fullføre utseendet.»

Og ja, VSCO-jenter har mye til felles. VSCOs samlingsliste for estetiske klær for jenter ser vanligvis slik ut:

 • birkenstocks-sandaler med polstret innersåle og to stroppholdere
 • scrunchie - et voluminøst elastisk bånd for hår dekket med et stoff (som bæres på armen)
 • stor vannflaske – den må være miljøvennlig gjenbrukbar
 • cocktail sugerør av metall
 • rutete slip-ons fra Vans
 • skallkjede
 • mange ringer
 • fuji instax-kameraer
 • pastell neglelakk
 • Mario Badescu hudpleieprodukter
 • Fjällräven ryggsekk
 • fargerike klistremerker på telefonen eller vannflasken
 • Carmex leppepomade
 • cropped denimshorts
 • enkel crop top

Bildet av VSCO-jenta er veldig enkelt og naturlig. Dette skiller VSCOs estetiske stil fra andre subkulturer: It-girl og E-girl. Og ja, VSCO-jentesminken ser veldig enkel ut. Du vil ikke se lyse skygger eller prangende leppestift. Alt skal være enkelt og naturlig. Dette er hovedsloganet til VSCO-jenta. VSCO-jenta er naturlig i alt. Fra klær til sminke. Kanskje dette er hovedårsaken til suksessen til VSCO. Du trenger ikke bruke mye krefter på å oppfylle VSCO-standardene. Dette er en stil skapt for liv og nytelse.