Y2K estetisk stil – er estetikken til 2000-tallet, med sin glamour, uforsiktighet og letthet, har returnert til trenden, men stilene, fargene og tilbehøret skal samsvare med dagens trender. Denne nye moterunden fikk til og med navnet sitt-Y2K (år 2000).

De Y2K subkultur er en refleksjon av moten på 90-tallet og begynnelsen av 2000-tallet.

Hver epoke har sine egne stilegenskaper. Og hvert tiår av XX århundre har sine egne klare, gjenkjennelige bilder. En så interessant periode som begynnelsen av 2000-tallet har et lignende bilde.

På den tiden kledde tenåringer seg veldig lyst og kontrastrikt, og derfor virket deres utseende ofte rart og upassende. Fans av Y2K estetiske klær bruk klassiske jeans, miniskjørt, korte topper med ulike dekorative elementer og lyse trykk, og solbriller. Og bildet er supplert med baguetteposer.

Funksjoner av estetisk Y2K-stil

Jeans og denim. Jakker — bare trange eller beskåret. Jeans i henhold til den opprinnelige trenden skal være lavt midje. Men Y2K-stilen benekter ikke de nåværende trendene, og ifølge dem, jo ​​høyere midje, jo bedre.

Topper med tynne stropper, slips eller knapper. De skal være lette og enkle, som fra barneklæravdelingen.

Åpen mage. Beskårne topper og T-skjorter er et særegent tegn på Y2K antrekk. De er flotte til miniskjørt, samt brede rette bukser med lav eller høy midje.

Miniskjørt. Kombinert med knesokker eller tynne belter — en ekte drøm om Sailor Moon! Miniskjørt kan være plissert eller dongeri. I deg Y2K utseende du kan kombinere dem med beskårede topper eller brede T-skjorter, samt med lyse brede belter.

Cargobukser eller vide jeans. Selvfølgelig er vi inspirert av mote på 2000-tallet, men vi vil fortsatt forlate den smale skinny i det siste tiåret. Det mest elegante er å kombinere brede kjærestebukser eller overdimensjonerte bukser med bittesmå topper og T-skjorter.

Hårnåler, strikk, pannebånd og annet "barnetilbehør". Det beste av alt neon eller lyse farger!

Lys sminke. Hovedforskjellen mellom Y2K-stil og den faktiske stilen på 2000-tallet er at den første absorberte trendene til grotesk e-jenter sminke. Sminken skal være relativt tung, med fremtredende øyenbryn og falske øyevipper, med en strålende highlighter og rosa leppestift