Angelcore er en estetikk inspirert av bilder av engler. den er ment å etterligne den samme overjordiske skjønnheten som europeiske engler beskrives og avbildes med, uavhengig av om dette gjøres ved hjelp av moderne eller gamle fremstillingsmetoder.

Angelcore er basert på englers ømhet, mykhet og renhet i moderne kultur. Falmede farger og en nostalgisk vintage-atmosfære er også særtrekk ved estetikken. Angelcore elementer er tilstede i stort antall i bildet av en Myk jente, Harajuku Kawaii-stil.

Angelcore-estetikk 1
Angelcore-estetikk 2
Angelcore-estetikk 3

Angelcore-stilfunksjoner:

 • blomster og klær med blomstermønster
 • lange flytende klær
 • halskjeder, medaljonger
 • bleke klær
 • snøre
 • gjennomsiktige stoffer
 • mye hvitt

Klær i stilen til Angelcore, inspirert av temaet engler og har en referanse til renessansen, katolske bilder. I Angelcore-estetikk, vintage-karakteristikker spores tydelig. Det er bleke, delikate nyanser i klærne, tynne flyvende stoffer, ofte hvite og gjennomsiktige. Fargene på klær og diverse tilbehør i Angelcore-estetikk myke pastellfarger, som lyseblå og blekrosa, er akseptable, men hovedfargen er alltid hvit. Små elegante smykker med intrikate mønstre, som medaljonger og armbånd med anheng.

Angelcore-estetikk 4
Angelcore-estetikk 5
Angelcore-estetikk 6

Detaljer om klær i stil med Angelcore

 • Lange flytende kjoler
 • Vintage nattkjoler
 • Ruffley-ermer og utringninger
 • Skjorter med design som skyer, hjerter eller vinger
 • Sprettende skjørt
 • Bukser med klokkebunn
 • Shorts med høy midje med sløyfer eller slips
 • Lacey sokker
 • Mary Jane hæler

Klærne til Angelcore stil inneholder bilder av engler tegnet i kristen antikk stil, serafer, amoriner, vinger, skybakgrunn. Mild og overjordisk skjønnhet. Inskripsjonen "Engel" i form av broderi eller rhinestones brukes også ofte.

Angelcore-estetikk 7
Angelcore-estetikk 8
Angelcore-estetikk 9

Søte engler, hjerter, stjerner tegnet i barnas stil brukes ofte, fargene er myk rosa, blå, noen ganger lyse, men alltid varme nyanser.

Angelcore-estetikk 10
Angelcore-estetikk 11
Angelcore-estetikk 12

Hva setter Angelcore bortsett fra tilstøtende estetikk, for eksempel de mer populære hytte og fairycore, så vel som den helt forskjellige djevelkjernen, er at den elskede trenden er en som unapologetisk omfavner femininitet.

I stedet for bare bilder, forklarer Ricci at angelcore er mer en følelse du skaper:

"Med cottagecore, princesscore og royalcore kan du finne en hage eller vakker arkitektur et sted og se perfekt ut som hjemme, og selv om det definitivt kan være vanskelig å lete etter dem, får angelcore meg til å ønske at jeg kunne henge ut i skyene."

Sminke og tilbehør fra Angelcore aesthetic .

Angelcore estetisk stil er preget av naturlig sminke, lett lipgloss, skinnende gjennomsiktig eller lys øyenskygge. Tilbehør – bånd, hårnåler med blomster eller små halskjeder med lyse steiner eller perler. Representanter for Angelcore stil er tette klær i myke farger, blondepynt og fine materialer.

Angelcore-estetikk 13
Angelcore-estetikk 14

Jenter som er fans av Angelcore vil sannsynligvis finne skjønnhet i visdom, være mild med dyr og planter, skrive trist poesi, være gode lyttere, være pålitelige og lett bli forelsket.

Musikk av Angelcore-stil.

Som en estetikk basert på følelser, kan ambient og relaterte musikalske sjangere betraktes som komplementære til Angelcore. Følgende artister er assosiert med estetikk: Ambient, Lana Del Rey, Holly Henry, Sufjan Stevens, Nicole Dollanganger, Billie Marten, Flower Face, Cultures, Portishead, Goldfrapp.