Y2K estetisk stil – är 2000-talets estetik, med sin glamour, slarv och lätthet, har återgått till trenden, men stilarna, färgerna och accessoarerna ska motsvara de nuvarande trenderna. Denna nya omgång mode fick till och med sitt namn-Y2K (år 2000).

Du har nu möjlighet Y2K subkultur är en återspegling av modet på 90-talet och början av 2000-talet.

Varje era har sina egna stilegenskaper. Och varje decennium av XX-talet har sina egna tydliga, igenkännliga bilder. En så intressant period som början av 2000-talet har en liknande bild.

På den tiden klädde tonåringar sig väldigt ljust och kontrasterande, varför deras utseende ofta verkade konstigt och olämpligt. Fans av Y2K estetiska kläder bär klassiska jeans, mini-kjolar, korta toppar med olika dekorativa element och ljusa tryck och solglasögon. Och bilden kompletteras med baguettepåsar.

Funktioner i estetisk Y2K-stil

Jeans och denim. Jackor — endast tighta eller beskurna. Jeans enligt den ursprungliga trenden bör vara låg midja. Men Y2K-stilen förnekar inte de nuvarande trenderna, och enligt dem, ju högre midja desto bättre.

Överdelar med tunna remmar, knytband eller knappar. De ska vara lätta och enkla, som från barnklädesavdelningen.

Öppen mage. Beskurna toppar och T-shirts är ett utmärkande tecken på Y2K outfit. De är bra för minikjolar, såväl som vida raka byxor med låg eller hög midja.

Minikjolar. Kombinerat med knästrumpor eller tunna bälten — en riktig dröm om Sailor Moon! Minikjolar kan vara veckade eller denim. I dig Y2K-utseende du kan kombinera dem med beskurna toppar eller breda T-shirts, såväl som med ljusa breda bälten.

Cargobyxor eller vida jeans. Självklart inspireras vi av 2000-talets mode, men vi kommer fortfarande att lämna den smala magra under det senaste decenniet. Det mest chica är att kombinera pojkvänsbyxor med vida ben eller överdimensionerade byxor med små toppar och T-shirts.

Hårnålar, elastiska band, pannband och andra "barn" tillbehör. Bäst av allt neon eller ljusa färger!

Ljus smink. Den största skillnaden mellan Y2K stil och den faktiska stilen på 2000-talet är att den första absorberade trenderna av grotesk e-flickor smink. Sminkningen ska vara relativt tung, med framträdande ögonbryn och lösögonfransar, med en lysande highlighter och rosa läppstift