Angelcore är en estetik inspirerad av bilder av änglar. den är avsedd att imitera samma överjordiska skönhet som europeiska änglar beskrivs och avbildas med, oavsett om detta görs med moderna eller gamla framställningsmetoder.

Angelcore bygger på änglarnas ömhet, mjukhet och renhet i modern kultur. Bleka färger och en nostalgisk vintageatmosfär är också utmärkande för estetiken. Angelcore element är närvarande i stort antal i bilden av en Mjuk tjej, Harajuku Kawaii stil.

Angelcore estetik 1
Angelcore estetik 2
Angelcore estetik 3

Angelcore stilegenskaper:

 • blommor och kläder med ett blommönster
 • långa flytande kläder
 • halsband, medaljonger
 • bleka kläder
 • spetsar
 • genomskinliga tyger
 • mycket vitt

Kläder in stilen hos Angelcore, inspirerad av temat änglar och har en hänvisning till renässansen, katolska bilder. I Angelcore estetik, årgångsegenskaper spåras tydligt. Det är bleka, ömtåliga nyanser i kläderna, tunna flygande tyger, ofta vita och genomskinliga. Färgerna på kläder och olika accessoarer i Angelcore estetik mjuka pastellfärger, som ljusblå och ljusrosa, är acceptabla, men huvudfärgen är alltid vit. Små eleganta smycken med invecklade mönster, som medaljonger och armband med hängen.

Angelcore estetik 4
Angelcore estetik 5
Angelcore estetik 6

Detaljer om kläder i stil med Angelcore

 • Långa flytande klänningar
 • Vintage nattlinnen
 • Ruffley-ärmar och halsringningar
 • Skjortor med design som moln, hjärtan eller vingar
 • Hoppfulla kjolar
 • Byxor med klocka
 • Shorts med hög midja med rosetter eller slips
 • Lacey strumpor
 • Mary Jane klackar

Kläderna av Angelcore stil innehålla bilder av änglar ritade i kristen antik stil, serafer, amoriner, vingar, moln bakgrund. Mild och ojordisk skönhet. Inskriptionen "Ängel" i form av broderier eller strass används också ofta.

Angelcore estetik 7
Angelcore estetik 8
Angelcore estetik 9

Söta änglar, hjärtan, stjärnor ritade i barnens stil används ofta, färgerna är mjukt rosa, blå, ibland ljusa, men alltid varma nyanser.

Angelcore estetik 10
Angelcore estetik 11
Angelcore estetik 12

Vad sätter Angelcore bortsett från intilliggande estetik, såsom de mer populära Cottagecore och fairycore, såväl som den mycket annorlunda devilcore, är att den älskade trenden är en som ovetande omfamnar kvinnlighet.

Snarare än bara visuella, förklarar Ricci att angelcore är mer en känsla du skapar:

"Med cottagecore, princesscore och royalcore kan du hitta en trädgård eller vacker arkitektur någonstans och se perfekt ut som hemma, och även om det definitivt kan vara svårt att leta efter dem, får angelcore mig att önska att jag kunde hänga i molnen."

Smink och accessoarer från Angelcore aesthetic .

Angelcore estetisk stil kännetecknas av naturlig makeup, lätt läppglans, glänsande transparent eller ljus ögonskugga. Tillbehör – band, hårnålar med blommor eller små halsband med ljusa stenar eller pärlor. Representanter för Angelcore stil är nära mjuka kläder, spetsprydnader och fina material.

Angelcore estetik 13
Angelcore estetik 14

Tjejer som är fans av Angelcore kommer sannolikt att finna skönhet i visdom, att vara mild mot djur och växter, att skriva sorglig poesi, att vara goda lyssnare, att vara pålitlig och att lätt bli kär.

Musik av Angelcore stil.

Som en estetik baserad på känslor kan ambient och relaterade musikgenrer betraktas som komplement till Angelcore. Följande artister förknippas med estetik: Ambient, Lana Del Rey, Holly Henry, Sufjan Stevens, Nicole Dollanganger, Billie Marten, Flower Face, Cultures, Portishead, Goldfrapp.